sâmbătă, 28 iulie 2012

Porc cu legume si orez








Ingrediente: 500 g pulpă porc, un ardei, 2 morcovi, o ceapă, 3 căţei de usturoi, sos de soia, 150g orez, apă, ulei, câteva alune, o frunză de dafin, sare, piper.

Mod de preparare: Se taie bucăţi mici carnea de porc. Morcovul şi ardeiul se taie bastonaşe.
 Se încinge bine uleiul, se prăjeşte carnea după care se adaugă legumele, alunele, sos de soia, condimente şi se amestecă din când în când, la foc mic cam 10-15minute.
Se serveşte cu orez. (Separat se toacă ceapa şi morcovul mărunt. Se călesc un pic în ulei încins. Se spală orezul şi se adaugă peste legumele călite. Se adaugă puţină sare şi apă. Se lasă la fiert cam 20de minute, până scade apa.).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu