sâmbătă, 11 august 2012

PENNE CU LEGUME DE VARA





INGREDIENTE: 250 g penne, un dovlecel, o vânătă, 2roşii, un morcov, o ceapă, un ardei roşu, sare, piper, oregano, ulei, puţin pătrunjel verde.

MOD DE PREPARARE: 
Curăţăm şi spălăm toate legumele. Dovlecelul, vânăta şi roşiile le tăiem cubuleţe, celelalte legume le tocăm mărunt. 
Punem vânăta, morcovul, ceapa, ardeiul şi dovlecelul la călit în ulei încins. După ce s-au călit legumele adăugăm şi roşiile şi condimentele. Fierbem câteva clocote, amestecând din când în când.
Pastele le fierb după instrucţiunile scrise pe ambalaj, le strecurăm, le clătim şi le amestecăm cu sosul de legume. Putem adăuga câteva fire de pătrunjel verde tocat mărunt. Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu