sâmbătă, 18 august 2012

Aripioare de pui cu sos din legume






Ingrediente: aripioare de pui, un ardei verde, un ardei roşu, o ceapă, măsline, pătrunjel verde, 3-4 căţei usturoi, sos de soia,100g unt, 2morcovi, sare, piper, ulei, o frunză de dafin, puţină boia.

Mod de preparare: Aripioarele de pui se spală, se condimentează şi se prăjesc în ulei încins. 
Într-o tigaie topim untul şi adăugăm legumele tăiate (ardeii şi morcovul betisoare, ceapa şi usturoiul tocate mărunt).  Călim legumele, adăugăm sos de soia şi măslinele, condimentăm.
Se lasă să mai scadă sosul aprox.10 minute la foc mic, amestecând din când în când.
Se serveşte cald cu aripioarele de pui alături.

Un comentariu:

  1. mmm....cred ca e o combinatie grozava mai putin dafinul care nu imi place...cat de curand o voi incerca si eu :)

    RăspundețiȘtergere