INGREDIENTE:250 g gnocchi,250 g fructe de mare, 100g unt, 3-4 căţei de usturoi, o ceapă mare, un ardei roşu,100 ml vin, sare, piper, o linguriţă busuioc, 2 lg sos de soia.
MOD DE PREPARARE:
Se fierb pastele după instrucţiunile de pe pachet în apă cu sare. După ce au fiert se strecoară, se clătesc, se scurg.
Separat se pune intr-o tigaie untul la incins şi se adaugă
usturoiul, ceapa tăiate mărunt şi ardeiul solzişori. După ce s-au călit legumele se adaugă fructele de mare. Se condimentează şi se amestecă. Dupa ce fructele de mare sunt aproape
gata (aprox.10 minute la foc mic), se adaugă vinul şi 2 lg de sos de soia. Se mai lasă 5-10minute la fiert, foc mic. Se amestecă apoi cu pastele şi se mai lasă pe foc 5 minute,
amestecând din când în când..
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu