luni, 27 august 2012

Gnocchi cu fructe de mare




INGREDIENTE:250 g gnocchi,250 g fructe de mare, 100g unt, 3-4 căţei de usturoi, o ceapă mare, un ardei roşu,100 ml vin, sare, piper, o linguriţă busuioc, 2 lg sos de soia.

MOD DE PREPARARE:
 Se fierb pastele după instrucţiunile de pe pachet în apă cu sare. După ce au fiert se strecoară, se clătesc, se scurg.
 Separat se pune intr-o tigaie untul la incins şi se adaugă usturoiul, ceapa tăiate mărunt şi ardeiul solzişori. După ce s-au călit legumele se adaugă fructele de mare. Se condimentează şi se amestecă. Dupa ce fructele de mare sunt aproape gata (aprox.10 minute la foc mic), se adaugă vinul şi 2 lg de sos de soia. Se mai lasă 5-10minute la fiert, foc mic. Se amestecă apoi cu pastele şi se mai lasă pe foc 5 minute, amestecând din când în când..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu