INGREDIENTE:
- 500 g pui
- 250 grame fusili
- ceapă
- 3-4 căţei usturoi
- 3 linguri de muştar
- un ardei iute
- o mână de alune
- sos de soia
- sare
- piper
- boabe de coriandru
- pătrunjel pentru decor
MOD DE PREPARARE:
Bucăţile mici de pui (eu
am folosit pieptul de pui, pulpele si aripioarele de la un pui) se
adaugă într-un vas. Se adaugă ceapa şi usturoiul tocat, 3 linguri de
muştar, 2 linguri de soia, sare, piper, o mână de alune, câteva boabe de coriandru. Se amestecă
toată compoziţia şi se lasă la marinat o oră minim. Cu cât stă mai mult
la frigider cu atât se întrepătrund bine aromele.
Dupa minim o oră, se prăjeşte această compoziţie până când se prăjesc bucăţile de pui (cam 15 minute la foc mediu). Se potriveşte de sare şi piper.
Se fierb pastele după instrucţiunile de pe pachet în apă cu sare. După ce au fiert se strecoară, se clătesc, se scurg. Pastele se servesc cu sosul preparat mai sus, decorând platoul cu pătrunjel verde.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu