sâmbătă, 1 septembrie 2012

Spaghetti cu fructe de mare&rosii






INGREDIENTE:250g spaghetti, 250 g fructe de mare, o ceap, 3 roşii, 3-4 căţei de usturoi, sare, piper, pătrunjel verde, busuioc.


MOD DE PREPARARE:
 Se fierb pastele după instrucţiunile de pe pachet în apă cu sare. După ce au fiert se strecoară, se clătesc, se scurg.
 Separat se calesc ceapa si usturoiul (tocate mărunt). Dupa ce s-au aurit, se adaugă fructele de mare şi se potrivesc de sare şi piper. Se amestecă, după 5 minute se adaugă şi roşiile tăiate mărunt. Se lasă pe foc 10-15 minute la foc mic, se adaugă busuioc, sare, piper după gust. La sfârşit se adaugă pătrunjel verde. Se amestecă apoi cu pastele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu