vineri, 28 septembrie 2012

Paste bolognese-updatate!







Ingrediente: 250 g spaghetti, 250 g carne tocată (amestec - porc+vită), o ceapă, 3-4 căţei de usturoi, 250 ml sos de roşii, sare, piper, oregano, 2 gogoşari, un morcov ulei.
Mod de preparare: 
Se căleşte ceapa şi usturoiul tocate mărunt. Când devin aurii se adaugă carnea tocată. Se sărează şi se condimentează după gust cu piper şi oregano.
Se prăjeşte până când carnea îşi schimbă culoarea, apoi se adaugă gogoşarii solzişori, morcovul tăiat rondele şi sosul de roşii. Se lasă la fiert până scade sosul.
Pastele se fierb în apă cu sare, respectând reţeta scrisă pe ambalaj (8-10minute). Se strecoară, se clătesc, se scurg de apă. Pe fiecare farfurie se aşează pastele şi câteva linguri de sos. Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu