luni, 28 mai 2012

Pangasius pane cu cartofi



INGREDIENTE: 8 bucăţi de pangasius, 2-3 ouă, sare, piper, cartofi, 2 lămâi, caşcaval, făină, ulei, 3-4 căţei de usturoi.

MOD DE PREPARARE:
Se spală peştele, se şterge de apă, tamponându-se cu şerveţele de bucătărie. Se condimentează cu sare şi piper.
Se bat ouăle bine cu puţină sare şi piper. Se dau bucăţile de peşte prin făină, apoi le dăm prin compoziţia de ou pe ambele părţi. Se pun la prăjit în ulei încins la foc mediu.
Cartofii se spală, se taie şi se prăjesc în ulei (în care am adăugat câţiva căţei de usturoi tocaţi mărunt).
Peştele pane se serveşte cu cartofii prăjiţi (sau cartofi natur), lămâie şi caşcaval ras pe deasupra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu