luni, 7 mai 2012

TAGLIATELE CU CARNE TOCATĂ


Ingrediente: 250 g tagliatele, 250 g carne, o ceapă, 3-4 căţei de usturoi, 250 ml sos de roşii, sare, piper, oregano (opţional un ardei iute), ulei.

Mod de preparare: 
Se căleşte ceapa şi usturoiul tocate mărunt. Când devin aurii se adaugă carnea tocată. Se sărează şi se condimentează după gust cu piper şi oregano.
Se prăjeşte până când carnea îşi schimbă culoarea, apoi se adaugă sosul de roşii. Sosul se ţine pe foc în funcţie de cât de gros îl dorim. Se mai poate adăuga un ardei iute tocat mărunt.
Tagliatele se fierb în apă cu sare, respectând reţeta scrisă pe ambalaj (8-10minute). Se strecoară, se clătesc, se scurg de apă. Pe fiecare farfurie se aşează pastele tagliatele şi câteva linguri de sos.Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu