joi, 3 mai 2012

DROB DE MIEL


Am lipsit o perioadă dar am gătit între timp. Aceasta este reţeta soacrei mele preparată pentru Paste...asa că i-am cerut reţeta şi iat-o!

INGREDIENTE: 500 g ficat, 200 g carne grasă de miel, 150g plămân (sau oricare alte organe-dar nu e obligatoriu să punem şi organe!), o ceapă mare prăjită, o legătură ceapă verde, 4 ouă, 2 lg pesmet. o legătură pătrunjel verde, 1 leg. leuştean, sare, piper, prapur(sau în loc de prapur un ou bătut).

MOD DE PREPARARE: Se fierb toate cărnurile (un clocot). După ce se răcesc se toacă prin maşina de tocat. Ceapa de prăjeşte, cât mai fin tocată. Verdeaţa se toacă. Se amestecă toate ingredientele. Se condimentează. Se amestecă bine bine. Se adaugă pe deasupra prapur sau un ou bătut. Compoziţia se pune într-un vas la cuptor 25-30 minute. 
Se mai pot adăuga 2 ouă fierte la mijlocul drobului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu