miercuri, 7 noiembrie 2012

CARTOFI UMPLUTI 2







Când am făcut vinetele umplute am confecționat și niște cartofi umpluți pentru fiica mea cea fitzoasă la mâncare. Cartofi umpluți când mai simplu dar la fel de delicioși ca rețeta prezentată acum câteva luni.
 
INGREDIENTE: 2 cartofi mari, jumătate de ardei roşu, 50 g kaiser, caşcaval, unt, sare.

MOD DE PREPARARE:
Spălăm cartofii şi îî punem la fiert. După ce au fiert, îi lăsăm să se răcească, îi curăţăm, îi tăiem în două, îi scobim cu o lingură şi îi umplem cu următoarea umplutură:
Tăiem kaizerul feliuțe şi ardeiul îi tocăm marunt. Punem kaizerul la prăjit. Când e aproape prăjit, adăugăm ardeiul şi lăsăm 2 minute să se călească împreună. Adăugăm sare.
În fiecare cartof scobit adăugăm o linguriţa mică de unt.
Umplem cartofii cu compoziţia preparată şi îi punem într-o tavă la cuptor. După 20 minute scoatem tava și punem câte o felie de cașcaval peste fiecare cartof. băgăm tava la cuptor până se gartinează cașcavalul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu