marți, 27 noiembrie 2012

SUPĂ DE COCOȘ




Ingrediente: carne de cocoș, 3 morcovi, o rădăcină de pătrunjel, o ceapă, o țelină mică, 2 cartofi, tăiței, sare, piper, pătrunjel verde.

Mod de preparare:
 Carnea se pune la fiert în apă cu sare (eu am fiert-o în oala sub presiune). Se spumează. Cât timp fierbe carnea, spălăm legumele (ceapa, țelina mărunt, morcovii și rădăcina de pătrunjel se taie în două, pe lung). Se adaugă în oală legumele, după ce a fiert carnea și se lasă în continuare la fiert. După 20 minute se adaugă cartofii tăiați în 4 și tăițeii. Se potrivește de sare și piper. După ce au fiert și cartofii se adaugă și pătrunjelul verde, tocat mărunt. Se mai lasă 5 minute pe foc. Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu