sâmbătă, 17 noiembrie 2012

START AGAIN




Era odata o reclamă: VÂNT PUTERNIC...COAFURA REZISTĂ. Dar ce ne facem cand in viata noastra este vant puternic sau ploi abundente? 
Cuvinte spuse de aiurea, cuvinte grele, gesturi urate, lacrimi, multe lacrimi, regrete, semne de intrebare sau de exclamare, barfe, amintiri frumoase, amintiri urate care vin, over and over again, oameni de tot felul (rai, buni, invidiosi, barfitori etc.). Cauti disperat sa treci peste acest hop, un semn ceva, ba o rugaciune sau sfaturi de la prieteni, asculti muzica cu diverse mesaje, plangacioase sau "paduroase"...apoi treci la muzica despre fericire, prietenie, viata:)) Trecem usor de la o stare la alta. Mereu am zis ca suntem niste marionete si cineva acolo sus se distreaza de minune. Asteptam semne de sus care sa ne arate calea cea buna si astfel te reorientezi spre ceva...spre ce ? cine stie? Viata e o surpriza continua! 
Ce ne ramane de facut? Decat sa crezi ca maine va fi mai bine, ca maine va iesi soarele, ca maine vom zambi si ne vom bucura de ce ne ofera viata! Enjoy!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu