luni, 15 octombrie 2012

PUI CU SMANTANA SI CIUPERCI




INGREDIENTE (4 porţii): carne de pui (aprox.600-700g), 300 g smântână, 500g ciuperci,1 lg făină, 1 ceapă, 2-3 căţei usturoi, ulei, 100 g unt, sare, piper, o foaie dafin.

MOD DE PREPARARE: Se prăjeste carnea de pui în ulei încins. Ceapa şi usturoiul se curăţă, se spală şi se taie mărunt. Se călesc în ulei, apoi se adaugă făina şi se mai amestecă puţin. Separat călim în unt ciupercile. Se adauga ciupercile călite peste ceapă şi usturoi, amestecam şi apoi adăugăm smântâna, condimentăm şi lăsăm să dea un clocot. Adaugam carnea. Lăsăm pe foc mic încă 15-20minute. Amestecăm din când în când.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu