duminică, 16 decembrie 2012

Noddles cu porc&legume




Ingrediente: 250 g carne de porc, 1 ardei roșu, un morcov, un ardei verde, o mână de alune, o ceapă, ulei, sare, piper, o frunză dafin, sos de soia, sos de stridii (Oyster sauce), noddles. 

Mod de preparare: 
Se taie bucăţi mici carnea de porc. Morcovul, ceapa şi ardeiul se taie cubulețe.
Se încinge bine uleiul, se prăjeşte carnea. Separat se călesc legumele. Apoi se adaugă carnea prajită, alunele, 2 lg sos de soia si 2 lg sos de stridii, sare, piper, dafin şi se amestecă din când în când, la foc mic aproximativ 10 minute.
Noddles se pun in apa fierbinte 8 minute, apoi se scurg, se clatesc si se servesc cu sosul preparat mai sus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu