joi, 6 decembrie 2012

Pulpa de porc cu legume vs. Salata de sfecla &hrean








Ingrediente: pulpă de porc, condimente, usturoi, cartofi, morcovi, 2 mere, 5-6 căței usturoi, ulei. 


Mod de preparare: Cartofii (tăiați cuburi mari), morcovii (tăiați rondele), merele (cubulețe) le adăugăm într-o tavă. Mărul va da un gust dulceag legumelor. Condimentăm, amestecăm. Bucăţile de carne le condimentăm, le punem peste legume. Adăugăm usturoiul tocat mărunt și ulei. Dăm vasul la cuptor, încins în prealabil. Servim cu murături sau salată de sfeclă cu hrean (De obicei eu o fac așa: 4 bucăți sfeclă coaptă, dată pe răzătoarea mare+2 bucăți hrean dat pe răzătoarea mic+o lămâie+sare, piper, ulei de măsline).

O rețetă făcută special și rapid pentru o seară cu prietenii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu