vineri, 24 februarie 2012

ARIPIOARE DE PUI CU SMÂNTÂNĂ


INGREDIENTE (4 porţii):8 aripioare de pui, 300 g smântână, 1 lg făină, 1 ceapă, 2-3 căţei usturoi, ulei, sare, piper, o foaie dafin.

MOD DE PREPARARE: Se prăjesc aripioarele separat în ulei încins. Ceapa şi usturoiul se curăţă, se spală şi se taie mărunt. Se călesc în ulei, apoi se adaugă făina şi se mai amestecă puţin. Se toarnă 1 pahar de apă şi se amestecă din nou. Adăugăm smântâna, condimentăm şi lăsăm să dea un clocot apoi punem şi aripioarele prăjite. Lăsăm pe foc să mai scadă sosul.

Trebuie să menţionez că deşi poza nu e foarte reuşită...totul era absolut delicios!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu