luni, 13 februarie 2012

CIUPERCI UMPLUTE

INGREDIENTE: ciuperci, 1 ceapa, 3-4 căţei usturoi, caşcaval sau mozzarella, mărar, ulei, sare, piper.


MOD DE PREPARARE: Se spală ciupercile şi se scot picioruşele, care se taie mărunt. Se curăţă usturoiul şi ceapa şi se toacă mărunt. Se încinge o lingura de ulei şi se calesc picioruşele tăiate, mărarul tocat mărunt, ceapa şi usturoiul până ce se evaporă aproape tot lichidul. Se aşează pălăriile ciupercilor în tavă, se sărează, piperează. Cu o linguriţă se adăugă compoziţia călită anterior în fiecare pălărie. Se dau la cuptor 10 minute la cuptorul încins 200°C. Apoi se adaugă caşcaval ras sau mozzarella. Se dau iar la cuptor 5 minute. Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu