O reţetă construită de prietena mea Maria cu ocazia zilei aniversare a fiicei ei (2 anisori). Întrucât am considerat că arată foarte bine şi deja îmi plouă în gură, am zis să o postez aici. În week-end voi încerca şi eu.
INGREDIENTE: 300g unt (la temperatura camerei), 300 g zahar (dar poţi să pui mai puţin), 450 g
făină, 2 oua, esenţa vanilie, praf sare, praf copt.
MOD DE PREPARATE: Untul cu zaharul
se freacă bine, apoi se adaugă esenţa şi cele 2 oua. Se amestecă bine cu
mixerul, separat făina se cerne, se adaugă un plic de praf copt,sare şi se
amesteca la treapta mică a mixerului. Se
formează bilutze, se aplatizează puţin pe mijloc şi se dau la cuptor până
se rumenesc puţin pe margini. Se ornează după preferinţa fiecăruia (eu am topit
ciocolata le-am uns şi pe deasupra am pus firicele de ciocolată din
comert dr oetker).
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu