joi, 16 februarie 2012

SPAGHETTI CU FICĂŢEI ŞI SOS DE ROŞII

INGREDIENTE: 250 g spaghetti, 250g ficăţei de pui, 1 ceapă mare, 3-4 căţei de usturoi, 200 g sos de roşii, oregano, sare, piper, ulei.
MOD DE PREPARARE:
Pastele se fierb în apa cu sare conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Se clătesc, se scurg de apă şi se lasă deoparte.
În timp ce fierb pastele se prepară sosul. Ceapa şi usturoiul tocate le călim puţin în ulei.Adăugăm sos de roşii, sare, piper, oregano. Separat se prăjesc ficăţeii. Apoi se adaugă peste sosul format. Se dau câteva clocote, apoi se potriveşte gustul de sare. Se adaugă pastele fierte, se amestecă  şi se mai lasă pe foc 5-10minute, amestecând din când în când.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu